Hirdetés

A Marvel átnevezte a Fantasztikus Négyes filmet

|

Mindössze pár nappal a forgatás kezdete előtt került sor erre a lépésre.

Hirdetés

Nem akarjuk elkiabálni, de úgy fest, hogy a Marvel Studios elkezdte összeszedni magát, legalábbis egy sor olyan projektet dédelget, amelyek a képregények széles körben ismert, klasszikus karakterei épülnek. A Robert Downey Jr.-t az MCU-ba Doctor Doomként visszahozó Avengers: Doomsday és Avengers: Secret Wars párosa mellett ilyen a Fantasztikus Négyes is.

A 2025. július 25-én debütáló filmet Matt Shakman (VandaVízió) rendezi, a főbb szerepekben pedig Pedro Pascalt (Reed Richards - Mr. Fantastic, vagy Nyíl), Vanessa Kirbyt (Susan Storm - Láthatatlan), Joseph Quinnt (Johnny Storm - Fáklya) és Ebon Moss-Bachrachot (Ben Grimm - Lény) láthatjuk. Galactus hírnökét, az Ezüst Utazót Julia Garner fogja játszani, míg maga a Világfaló Ralph Ineson alakításában kel majd életre, méghozzá minden jel szerint eredeti alakjában, nem holmi obskúrus fellegként.

Hirdetés

Ahogy az MCU más produkciói, úgy ez sem szenved majd hiányt sztárokban, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy John Malkovich, Paul Walter Hauser és Natasha Lyonne is a stábot erősíti. Igaz, azt egyelőre még nem tudni, hogy őket milyen szerepekre választották ki. Ezzel együtt is némileg kilóg majd a sorból a Fantasztikus Négyes, mivel a multiverzum kínálta végtelen számú lehetőséget kihasználva alternatív univerzumba helyezték, ráadásul a retrófuturisztikus hatást keltő 1960-as évekbe.

A forgatás közvetlenül a San Diego Comic Con befejezése után kezdődik, ahonnan természetesen ez a film sem hiányozhatott. A Marvel-panel keretében leplezték le az új, immáron valószínűleg végleges címet (The Fantastic Four: First Steps), valamint levetítettek egy rövid kedvcsinálót is. Helyszíni beszámolók alapján ebben Mr. Fantastic egy tudományos ismeretterjesztő műsor vezetőjeként, a Lény pedig egy párkereső show résztvevőjeként jelent meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)