Hirdetés

A Mandalóri és Grogu is vidámparki látványosság lesz, de nekünk jó messzire kell utazni értük

|

A Millennium Falcon: Smuggler's Run hamarosan új missziókkal bővül, melyeknek a sorozat sztárjai is főszereplőivé válnak majd.

Hirdetés

Az idei D23 Expo ugyan nem robbantotta le a fejünket új Star Wars meglepetésekkel, de rengeteg hírt kaptunk már készülő projektekről. A D23 ugyanakkor nem csak a nézhető újdonságokról szól: a Disney itt szokta bejelenteni az új vidámparkos projektjeit is. Az egeres cég trükkmesterei rengeteg új élménnyel készülnek a világ minden táján felépített parkjaikban, de a Star Wars név meglehetősen ritkán hangzott el, amikor bővítésekről volt szó.

Szerencsére azért a meglehetősen népszerű Galaxy's Edge is kapni fog újdonságokat. A Millennium Falcon: Smuggler's Run új missziókkal fog bővülni, melyek során A Mandalóri hősei is csatlakoznak hozzánk. Mind Din Djarin, mind Grogu beszállnak az akcióba az Unreal Engine csodájának köszönhetően.

Hirdetés

"A Lucasfilm mindig is otthon érezte magát az innováció és történetmesélés metszetében, alig várjuk hogy megmutathassuk hová viszünk benneteket innen. Képzeljétek csak el, ahogy Mando és Grogu mellett repültök el új, veszélyes, izgalmas küldetések során."

Az új missziók valamikor 2026-ban bukkannak majd fel Anaheim, valamint Orlando parkjaiban, valószínűleg nem véletlenül. A Disney 2026. május 22-én tervezi bemutatni A Mandalóri sorozatra épülő filmet, szóval jól jön majd a felhajtás.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)