Hirdetés

A magyar Netflix-nézők körében is igaz: sokan fikázzák, de mindenki ezt a sorozatot nézi

|

Nem lepődtünk meg azon, melyik visszatérő széria hódította meg a közönséget, sajnos a minőséget illetően már komolyabb az ellentmondás.

Hirdetés

Ha szeretted Az Esernyő Akadémia sorozatot, akkor örülhetsz, mert legalább biztosan kap lezárást a történet, az már más kérdés, hogy mit fogsz gondolni a végén az egészről, a Puliwood kritikája alapján nincs sok okod reménykedni a boldogságban, és a rajongói kommentek jelentős része sem kíméli a szériát.

De mind ismerjük az aranyszabályt: az életben a legjobb döntés a saját vélemény kialakítása tapasztalati úton, szóval ha biztosra akasz menni, akkor tegyél úgy, mint a legtöbb magyar néző éppen, és daráld le bátran az Umbrella Academy 4. évadát, amelyet ide kattintva el is tudsz indítani

A múlt héten aranyérmes Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz című sorozat még most is előkelő helyen tartja magát, de a lista többi helyén történt azért némi átrendeződés az utóbbi napokban.

Hirdetés

Íme a top 10 legnézettebb Netflix-sorozat ezen a héten:

  1. Az Esernyő Akadémia
  2. Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz
  3. Simone Biles visszatér
  4. A kígyók úrnője
  5. Egy másik énem
  6. David Attenborough: A hangok titokzatos világa
  7. Vak szerelem: Egyesült Királyság
  8. Dekameron
  9. Cobra Kai
  10. Ellenállhatatlan kísértés

Te mit darálsz éppen Netflixen? Írd meg kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)