Hirdetés

A láthatatlan ember és a Farkasember rendezője már tudja, hogy melyik klasszikus szörnyet szeretné visszahozni

|

Leigh Whannell még korántsem végzett a Universal Monsters világával: bőven vannak még ötletei adaptációkra.

Hirdetés

Miközben a filmipar elkeseredetten keresi új irányait, addig Leigh Whannell dollármilliókat termel a Universal Picturesnek. A 2020-as, A láthatatlan ember nagyon szépen szerepelt mind a kasszáknál, mind a kritikusoknál, így Whannell a közelmúltban kapott egy új lehetőséget a Universal Monsters világának bővítésére.

Jövőre érkezik a Wolf Man, azaz a Farkasember, de feltehetőleg nem ez lesz a rendező utolsó hasonló projektje.

Hirdetés

Screen Rantnek adott interjújában Whannell elmondta, hogy bizony lenne még egy klasszikus szörny, akit szeretne a vászonra vinni.

"Dr. Jekyll és Mr. Hyde különös esetére gondolok mindig. Gyerekként az a könyv iszonyatosan ijesztő volt. Az egész koncepció lebilincselt. Az összes szörny közül ez maradt meg velem a legjobban. Van valami rémisztő a gondolatban, hogy a hős és a gonosztevő egy és ugyanaz a személy. Szerintem menő lenne egy modern Dr. Jekyll és Mr. Hyde feldolgozás."

Valahogy elkapta mostanában Hollywoodot a szörny-láz. Guillermo Del Toro épp egy Frankenstein filmet forgat a Netflixnek, Maggie Gyllenhaal pedig Frankenstein menyasszonyán dolgozik. Az Universal jövő januárjában fogja mozikba ereszteni a Farkasembert, így egy darabig biztosan nem maradunk majd klasszikus rémtörténetek nélkül, de a Draculáról koppintott Nosferatu is visszatér idén decemberben a mozikba, egy évszázaddal az első változat bemutatója után.

Ennyi gaztevő közé mi azért csak beküldenénk már egy modern Van Helsinget. A Deadpool & Rozsomák óta úgyis tudjuk, hogy Hugh Jackman 90 éves koráig fog hősködni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)