Hirdetés

A kutyájával együtt halt meg az Alf sorozat gyerekszínésze

|

A főként tévés produkciókban látható Benji Gegory 46 éves volt.

Hirdetés

Június 13-án, azaz közel egy hónapja vesztette életét Benjamin Gregory Hertzberg, azaz Benji Gregory, egykori gyerekszínész, de a testvére, Rebecca Hertzberg-Pfaffinger csak tegnap tájékoztatta erről a nyilvánosságot a The New York Times hasábjain, valamint a Facebookon. A 46 éves férfi holttestére az autójában bukkantak egy bank parkolójában az arizonai Preoriában.

A halál okát hivatalosan még nem állapították meg, a vizsgálat jelenleg is zajlik, ám a család azt feltételezi, hogy elaludhatott a járműben, és emiatt valószínűsíthetően hőguta végzett vele és segítőkutyájával is.

Hirdetés

A színészcsaládból származó Benji Gregoryra a legtöbben Brian Tannerként emlékezhetnek, az Alfot, a földönkívülit befogadó Tanner família legifjabb csemetéjeként. Az 1986 és 1990 között futott sitcomon túl Gregory felbukkant még számos népszerű sorozatban epizódszereplőként A szupercsapattól, a T.J. Hookeren át az Alkonyzónáig. Az utolsó munkáját az 1993-as Volt egyszer egy erdő című animációs filmben vállalta, majd végleg hátat fordított a színészetnek.

Később egy interjúban úgy emlékezett vissza az Alf törlésére, hogy megkönnyebbülést érzett, mivel már nem akart többet kamera előtt szerepelni, ugyanakkor sosem bánta meg, hogy részese volt a sorozatnak.

Visszavonulását követően 2003-ban csatlakozott a haditengerészethez, meteorológiai és oceanográfiai ismereteit technikusként kamatoztatta a USS Carl Vinson, egy Nimitz osztályú repülőgép-hordozó fedélzetén, ahol a biztonságos hajózáshoz és repüléshez szükséges előrejelzések készítése volt a feladata. Két évvel később szerelték le egészségügyi okokból (a testvére szerint depresszióval, bipoláris zavarral és alvászavarral is küzdött), ezután vette feleségül szerelmét, Sarah Gregoryt, akivel az Academy of Art College-on végzett tanulmányai során ismerkedett meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)