Hirdetés

Itt a Joker: Kétszemélyes téboly legújabb előzetese - nézd meg nálunk magyar felirattal

|

Az év egyik legkülönlegesebb moziélménye lehet a Joker folytatása.

Hirdetés

Nemrég összegyűjtöttünk egy cikkbe 10 filmet, amit még nagyon várunk idén, és valószínűleg senkinek sem okoz majd meglepetést, hogy a felsorolt produkciók között szerepel a Joker: Kétszemélyes téboly is. Todd Phillips rendezése annak az 2019-ben bemutatott Jokernek a folytatása, amelyiknek az égadta világon semmi köze a DC időközben nyugdíjazott filmes univerzumához, a DCEU-hoz (DC Extended Universe), és ennek ellenére, vagy talán éppen ezért egyszerre betalált mind a nézőknél, mind a kritikusoknál. Számokban kifejezve ez 1,079 milliárd dolláros bevételt jelentett 55 milliós forgatási költség mellett, valamint 76 díjat 198 jelölésből, köztük 2 Oscar-t, 2 Golden Globe-ot és 3 BAFTA-t.

Igen komoly elvárásai lehetnek tehát a Warnernek a folytatással szemben, amire Phillips már 200 milliós büdzsét kapott, és nagy kérdés, hogy a közönség, amely vevőnek bizonyult a Taxisofőr DC-köntösbe csomagolt parafrázisára, mit szól majd ahhoz, ha a szereplők dalra fakadnak.

Hirdetés

Nem titok ugyanis, hogy a Joker: Kétszemélyes téboly a pszichológiai thrillerek és a musicalek ötvözeteként lát majd napvilágot. A film cselekményének középpontjában Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) és a zeneterápiával foglalkozó pszichiáter, Harleen Quinzel, azaz Harley Quinn (Lady Gaga) egymásra találása áll. Szerelmük történetét pedig kiegészíti, hogy Joker követői mozgalmat indítanak a stand uposként megbukott férfi szabadon bocsáttatásáért.

A hazai mozikban október 3-án debütáló Joker: Kétszemélyes tébolyban a két főszereplő mellett olyan színészeket láthatunk még, mint Zazie Beetz, Leigh Gill, Sharon Washington, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung és Harry Lawtey.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)