Hirdetés

A Halo sorozatból érkezik A Bridgerton család új női főszereplője

|

Ő alakítja majd a Benedict Bridgerton szívét rabul ejtő Sophie Beckettet a a Netflix sorozatának következő évadában.

Hirdetés

Azt követően, hogy június közepén véget ért a Netflixen A Bridgerton család két részletben felkerült harmadik évada, a rajongókat leginkább az a kérdés foglalkoztatta, hogy vajon a família még facér tagjai közül ki következik a sorban, kinek a szerelmi életében vájkál majd könyékig legközelebb a Shonda Rhimes (A Grace klinika, Doktor Addison, Botrány) produkciós cége, a Shondaland által gyártott széria. A válasz nem váratott sokáig magára, néhány hete megerősítést nyert, hogy Benedict Bridgerton (Luke Thompson) köré szövik majd az alkotók az új évad cselekményét.

Mivel a sztori alapjául Julia Quinn harmadik Bridgerton-regénye, a Tisztességes ajánlat szolgál, máris tálcán kínálta magát egy újabb kínzó kérdés: ki alakítja majd Sophia Beckettet, akit az anyja, Violet Bridgerton (Ruth Gemmell) álarcosbálján sodor Benedict útjába a végzet?

Hirdetés

A megfejtést a Variety szállította, melynek forrásai szerint a dél-koreai származású ausztrál színésznő, Yerin Ha kapta szerepet. Ha a GS olvasóinak is ismerős lehet, elvégre az élőszereplős Halo feldolgozás mindkét évadában láthattuk Master Chief lázadóból lett szövetségeseként. Ráadásul hamarosan felbukkan majd egy újabb sci-fiben, a Dűne-filmek előzményeként szolgáló Dűne: Próféciában.

Yerin Ha
Yerin Ha

Benedict Bridgerton és Sophie Becket sorsfordító találkozására pedig a dolgok jelen állása szerint legkorábban 2025 vége felé vagy 2026 tavaszán kerülhet sor.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)