Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadának új trailerében tündék, törpök és entek vonulnak csatába

|

A 2024-es San Diego Comic-Con alkalmából új trailert adott ki az Amazon.

Hirdetés

Másfél hét sincs hátra a Sárkányok háza második évadának befejezéséig, de csak egy rövid kényszerszünetet kell elviselniük a nagy költségvetésű fantasy eposzok kedvelőinek, mivel nem sokkal utána befut az utánpótlás. Augusztus 29-én debütál ugyanis A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második fejezete, méghozzá rögvest három epizóddal, a fennmaradó öt rész pedig heti bontásban követi majd.

Az új évad megtekintésének már úgy vághatnak neki a nézők a Prime Video streamingplatfromon, hogy választ kaptak többre is a legizgalmasabb kérdések közül. Sauron (Charlie Vickers) például nem rejtőzködik többé, hanem nyíltan felvállalja kilétét, sereget gyűjt, és a hatalom gyűrűi segítségével nekilát birodalma újjáépítésének, hatalma kiterjesztésének, minden korábbinál nagyobb kihívás elé állítva ezzel Galadrielt (Morfydd Clark), Elrondot (Robert Aramayo) és szövetségeseiket.

Hirdetés

Miközben jó néhány karakter visszatér az első évadból, számos új szereplőt is üdvözülhetünk, köztük Cirdant, a hajóácsot Ban Daniels megformálásában, kinek szakálla megosztotta a rajongókat, a Peter Jackson trilógiájából kihagyott Bombadil Tomát, akit Rory Kinnear kelt életre. De Ciarán Hinds is csatlakozott a stábhoz, aki egy egyelőre meg nem nevezett mágust alakít majd. A karakteréről csupán annyit tudni, hogy a hobbitokkal barátságot kötő titokzatos idegent üldözi.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)