Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi legnagyobb csatáját három epizódon át nézhetjük

|

Az eposzi ütközet megtervezése egy évet vett igénybe a sorozat showrunnerre szerint.

Hirdetés

Vége a közel két évig tartó várakozásnak, magyar idő szerint reggel 9 órától elindult A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi az Amazon streamingplatformján, méghozzá egyből három epizóddal, hogy utána az október 3-án esedékes fináléig minden héten egy-egy újabb részt nézhessenek meg az előfizetők. A Prime Video exkluzív sorozatai túlnyomórészt az imént vázolt rendben válnak elérhetővé, ritkák a Fallouthoz hasonló kivételek, amikor már a premier napján nekiláthatunk a teljes évad ledarálásának.

Személy szerint az utóbbi megoldást preferálom, nem szeretek várni, azután pedig, amit A hatalom gyűrűi egyik showrunnere mesélt a második évadról, még inkább sajnálom, hogy az Amazon ragaszkodik a kereskedelmi televíziózás fénykorából örökölt gyakorlathoz.

Figyelem, innentől spoilerek következnek, tehát ennek tudatában folytassátok csak az olvasást!

Hirdetés

Patrick McKay a GamesRadar+-nak elárulta, hogy a második évadot egy eposzi csatával, Eregion ostromával zárják, ami összesen három epizódot ölel fel.

"Eregion ostroma zárja a második évadot. A hatodik részben kezdődök, majd a hetedikben és a nyolcadikban is folytatódik, és minden szekvencia a csata más-más fázisát mutatja be. Mivel a történelemben az ostromokat nem zavarták le egyetlen nap alatt, hanem hónapokig is elhúzódtak, éreztetni akartuk ennek a súlyát, hogy a nézők érezzék minden egyes rétegét."

Tényleg nagyszabású küzdelmet láthatunk majd a képernyőn, több mint ezer statisztát öltöztettek és sminkeltek orknak, de ez nem jelenti azt, hogy semmi másból nem áll majd az utolsó három epizód, mint nonstop akcióból. McKay szerint bőven kapnak teret az érzelmek és a nagyszerű alakítások is, ahogy összeérnek a történetszálak és keresztezi egymást a karakterek útja.

Elrond (Robert Aramayo)
Elrond (Robert Aramayo)

Az ostromban kulcsszerepet szánnak Elrondnak (Robert Aramayo), akit Gil-galad küld a város felszabadítására. Tehát látni fogjuk, hogyan válik az ifjú és lelkes politikusból csatákban edzett harcossá, végül pedig generálissá.

"Ha ismeritek a lore-t, tudjátok jól, hogy e folyamat következményei tragikusak. Rob káprázatosan és felkavaróan játszik, alig várjuk, hogy az emberek is láthassák. Oly hatalmas [az ostrom], hogy egy teljes évig tartott, amíg megterveztük, és jó néhány hétig forgattunk utána. De remélhetőleg kellően érzelmesnek, sőt időnként bensőségesnek találjátok majd, amikor nekiültök megnézni"

- fogalmazott McKay.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)