Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi előzetesében Sauron lángba borítja Középföldét - ez már háború

|

Az Amazon mindent elkövet, hogy októberig ne is akarj más sorozatot nézni.

Hirdetés

Még két hét van hátra A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadának rajtjáig, és ezt a jelek szerint az Amazon szeretné maximálisan kihasználni annak érdekében, hogy ne csak az első felvonás nézőit csalogassa vissza, hanem újakat is megszólítson, tovább növelve a The Boys és a Fallout otthonául is szolgáló Prime Video előfizetői bázisát. Ezzel a tervével egyébként nem halad rosszul, a 2022-ben debütált sorozat nemcsak hogy visszatért a top 10-be, de hetek óta kirobbanthatatlan onnan.

Dacára annak, hogy erősen megosztotta a rajongókat, mivel meglehetősen lazán értelmezi Tolkien munkásságát, A hatalom gyűrűi a streamingplatform legsikeresebb exkluzív tartalma, és ez előreláthatóan így marad azt követően is, hogy bő egy hónap alatt, augusztus 29-e és október 3-a között lepörög a második évad. Azért ilyen gyorsan, mert az évadnyitóval együtt két másik részt is megnézhetünk, a maradék öt epizódot pedig heti bontásban kapjuk kézhez.

Hirdetés

Bár az új részekben a fókusz továbbra is a hatalma visszanyerésén fáradozó Sauronon, valamint az ő terveit megakadályozni szándékozó Galadrielen lesz, eddig nem látott szereplők - köztük Bombadil Toma és Círdan, a legendás tünde hajóács - felbukkanására is számíthatunk. Kíváncsian várjuk, hogy a maguk eszközeivel át tudják-e majd billenteni a mérleg nyelvét a jóravaló népek oldalára, mert a trailer alapján úgy fest, semmi sem állíthatja meg Sauront.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)