Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évada rémisztő lényekkel bővül

|

Az Amazon sorozatának új szezonja olyan lényeket vonultat fel, mint a buckamanók.

Hirdetés

Május közepén érkezett meg A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadának első előzetese, amely nemcsak eposzi küzdelmet, hanem premierdátumot is hozott, amelyből egyértelműen leszűrhettük, hogy az Amazon ezúttal sem spórolt a költségekkel Tolkien világának életre keltésekor. A folytatásban számos új színészt láthatunk majd, többek között Ciarán Hinds, Rory Kinnear és Ben Daniels is csatlakozott a szereplőgárdához, valamint végre valahára fel fog bukkanni a rajongók által már nagyon hiányolt Bombadil Toma is, de nem csak a karakterek esetében számíthatunk új arcokra.

Az Empire magazin legújabb száma exkluzív betekintést nyújt a második szezonba, amely egyrészt felvonultatja Charlie Vickers Sauronját, aki új alakban, Annatarként jelenik meg, másrészt leleplezi, hogy fel fog bukkanni egy olyan lény is, amelyet még nem láthattunk élőszereplős változatban.

Hirdetés

Az Empire Instagramon is megosztotta az első fotót Tolkien hatalmas fantasy-univerzumának egyik különleges entitásairól, a hátborzongató buckamanókról, amikkel írott formában már találkozhattak a rajongók, viszont adaptációban még soha, A hatalom gyűrűi 2. évada lesz az első feldolgozás, ami bemutatja őket mozgásban. A sorozat VFX-felelőse, Jason Smith így jellemezte a lényeket: 

"A buckamanók ősi, újraélesztett hősök, akik akaratuk ellenére a gonoszért tevékenykednek. Szuper izgalmas volt olyasmit elvállalni, amit még nem láttam korábban. Láttunk már élőhalottakat, de ilyet még nem. Egy kis horrorfilmet csináltunk Középföldén".

Az angolul barrow-wightoknak nevezett szellemlényeket augusztus 29-től vehetitek jobban szemügyre, amikor az Amazon Prime Videón elrajtolnak A hatalom gyűrűi új epizódjai. Sőt, egyes pletykák szerint egy ismerős szörnyeteget is láthatunk majd a folytatásban, aki nem más lesz, mint Shelob. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)