Hirdetés

A Forrest Gump után megint összeállt Tom Hanks, Robin Wright és Robert Zemeckis

|

Csak a jószerencsének köszönhető, hogy ismét összeállt a csapat ebben a formában.

Hirdetés

A veteránabbnak tekinthető filmnézős pajtások pontosan tudják, hogy anno 1994-ben mutatták be a ma már időtlen klasszikusnak tartott Forrest Gump című filmet, amelyben Tom Hanks játszotta a főszerepet, Robin Wright pedig Jennyt, a szerelmét. Pontosan harminc évvel később a két színész újra együtt dolgozik, méghozzá a Forrest Gumpot is rendező Robert Zemeckis legújabb projektjében, a Here című filmben.

A Here című film különlegessége, hogy egyetlen beállításban vették fel, és az egész egy szobában játszódik, miközben több generáció életét követi nyomon. Wright és Hanks egy párt játszanak benne, az ő a kapcsolatukat figyelhetjük végig az évek során. A filmet pénteken mutatták be a Los Angeles-i AFI Festen, ahol Hanks arról beszélt, hogy a közös munka pontosan ugyanolyan volt, mint három évtizeddel ezelőtt.

Hirdetés

A 68 esztendős színész elmondta továbbá, amikor elfogadta a felkérést, még nem tudta, hogy az azóta a Kártyavár (House of Cards) sorozat egyik főszereplőjeként is ismert Wright lesz újra a partnere. Zemeckis is megjegyezte, hogy nem volt előre kigondolt terve ez a kváízi újraegyesítés, csak szerencsésen jött ki, hogy mind a ketten épp ráértek.

A több generáció eljátszásához a készítők a Metaphysic nevű cég mesterséges intelligenciára épülő megoldását is bevetették, amely valós időben fiatalította meg a karakterük ifjabb kiadását alakító színészeket. Zemeckis szerint a színészeknek is nagy segítség volt, hogy azonnal láthatták, hogyan néznek ki megfiatalítva, így rögtön tudták ehhez igazítani a játékukat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)