Hirdetés

A Fekete Párduc rendezője és egyik színésze a hősök után a gonoszok világába visz el minket

|

Megérkezett a Sinners első trailere, horrorrajongók előnyben!

Hirdetés

Ryan Coogler a Fruitvale Stationnel (magyarul A megálló) tette fel magát Hollywood térképére, majd a Creed: Apollo fiával és a Fekete Párduc 1-2-vel be is biztosította a helyét. Michael B. Jordan mind a négy rendezésében fő vagy mellékszereplő volt, és nincs ez másként Coogler következő filmjének esetében sem. A Sinners azonban egészen más lesz, mint a rendező eddigi munkái. 

A Warner Bros. Pictures által forgalmazott alkotás ugyanis a horror műfajban indul, és a természetfelettivel játszik el: a történet az 1930-as években játszódik, amikor is két egy testvérpár tagjai megpróbálják maguk mögött hagyni zűrös életüket, és visszatérnek a szülővárosukba, hogy mindent újrakezdjenek, csakhogy itt még több gonoszsággal találják szembe magukat. 

Hirdetés

"Ha tovább táncolsz az ördöggel, egy nap hazáig követni fog." - hangzik el az első trailerben, ami a vészjósló jelenetekkel kísérve hatásos ízelítőt ad abból a hátborzongató élményből, ami Coogler saját ötletén alapul. A Sinners mindkét főszerepét maga Jordan játssza el, míg a mellékszerepekben olyan arcok bukkannak majd fel, mint Hailee Steinfeld (Sólyomszem, Arcane), Jack O' Connell (Rendíthetetlen, Gyilkos kilátások), Delory Lindo (Szóljatok a köpcösnek, Az 5 bajtárs), Lola Kirke (Mozart a dzsungelben, Holtodiglan), Jayme Lawson (Batman, The Woman King), Wunmi Mosaku (Loki, Lovecraft Country) és Li Jun Li (Babylon, Az ördögűző). 

A Sinners 2025 márciusában kerül az amerikai mozikba, remélhetőleg hozzánk is akkor jön. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)