Hirdetés

A Dűne: Próféciák új előzetese már a premier dátumát is elárulta

|

Hamarosan érkezik a Dűne előzménysorozata.

Hirdetés

A 2024-es New York Comic Con első napján komoly figyelem irányult az HBO és a Max standjára, ahol bemutatták a Dűne: Próféciák című sorozat legújabb előzetesét, valamint felfedték a premier dátumát is. A sorozat a Dűne univerzum előzményeit mutatja be, különös tekintettel a Bene Gesserit nővérek szektájára, akik kulcsfontosságú szerepet játszanak a galaxist érintő hatalmi játszmákban.

Az új előzetesben egyre mélyebb betekintést kapunk a Bene Gesserit testvériség hatalmi dinamikáiba és az őket körülvevő veszélyes ellenségek világába. A történet középpontjában a nővérek azon képessége áll, hogy szinte láthatatlan módon, politikai és vallási befolyásukkal alakítják a galaxist. Az előzetes feszültsége abból fakad, hogy megjelenik egy hatalmas ellenfél, aki tudja, milyen veszélyt jelenthet a testvériség, ha senki nem állítja meg őket időben.

Hirdetés

A Dűne: Próféciák a Dűne univerzumot új irányból közelíti meg, feltárva a Bene Gesserit múltját, valamint politikai és spirituális manipulációikat, amelyek előrevetítik a fő történet eseményeit.

A premier dátumát is felfedték a rajongók nagy örömére, és ez az előzetes az eddigi legátfogóbb képet nyújtja a sorozatról. A Dűne: Próféciák november 17-én debütál az HBO immár egyszerűen csak Max néven futó platformján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)