Hirdetés

A Disney kirakott egy ízelítőt a jövőbeli MCU-s tartalmakból, de nem sokáig örülhettünk

|

Valaki vagy elsietett valamit, vagy baleset történt menet közben.

Hirdetés

A Disney hamarosan a Marvel 85. születésnapját fogja ünnepelni, és a bulihoz persze jár egy remekbe szabott kis videó is. A képregényóriás kezdeteiről és modern sikereiről szól az anyag, miközben felvillant pár jelenetet a Thunderbolts*-ból és az Ironheartból. Olyan felvételeket kaphatunk el, melyeket eddig maximum csak a Comic-Con látogatói láthattak. Ez mind nagyon jó, csak a baj az, hogy a videó hirtelen eltűnt minden hivatalos oldalról.

Senki sem érti, hogy miért, de az anyag lekerült a Disney Twitter oldalairól, Instagramjáról és mindenhonnan, ahol csak felbukkant.

Hirdetés

Mire a törlés megkezdődött addigra persze már mindenki lementette az anyagot, így rengeteg helyen megtekinthető.

Hogy mi történt itt, azt senki sem tudja, de az nyilvánvalónak tűnik, hogy Riri Williams (Ironheart), Sam Wilson és a képregényekben Új Bosszúállókként ismert csapat tagjai fontos részei lesznek a Marvel világának. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, mikor hozzák vissza az őket felvillantó videókat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)