Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák sztárjai vezethetik a következő Oscar-gálát?

|

Jimmy Kimmel már nem vállalja, így az Akadémiának új műsorvezetőt kell találnia.

Hirdetés

Eddig a Deadpool & Rozsomák 2024 legtöbb bevételt termelő filmje, és nem valószínű, hogy az év hátralévő részében bármi le tudja taszítani a trónról, így jelenleg a két főszereplő, Hugh Jackman és Ryan Reynolds népszerűbbek, mint valaha. Ehhez persze hozzájárult az is, hogy végighaknizták a világot a film népszerűsítése közben, többek között Jimmy Kimmelnél is jártak. 

Kimmel már háromszor vezetett Oscar-gálát, és az Akadémia valószínűleg számított rá, hogy visszatér negyedszerre is, de a műsorvezető ezúttal nem kért belőle, és tekintve, hogy a pletykák szerint mennyire cenzúrázzák a hostot, nem is tülekednek a jelentkezők. A Deadline szerint azonban megindult a következő házigazda levadászása, és Kimmel vendégei a jelöltek között vannak. 

Hirdetés

A Deadline úgy tudja, hogy Ryan Reynolds és Hugh Jackman is ott van az Akadémia kívánságlistáján, azonban van egy csavar: nem egy vagy kettő műsorvezető lenne a következő gálán, hanem rotálnák a házigazdákat. Egy igazi sztárcsapat tagjai váltogatnák egymást a színpadon, ahogyan azt például 1985-ben is megjátszották (amikor Jack Lemmon mellett felbukkant többek között Jeff Bridges, Glenn Close, Michael Douglas, William Hurt és Tom Selleck is), de hasonlóan zajlottak a 2019-2021-es ceremóniák is, csak éppen nem voltak dedikált házigazdák. A cél az, hogy felrázzák a showt. 

A Reynolds-Jackman duó mellett olyan nevek szerepelnek még a listán, mint Will Ferrell, Amy Poehler és Dwayne Johnson, akik egyedül, vagy párban felbukkanva osztanák meg a műsorvezetői feladatokat. A Deadline úgy tudja, hogy egyelőre vegyes jelek vannak arról, hogy Reynoldsék rábólintanak-e a dologra, Johnson neve pedig minden évben felmerül, de különböző okokból eddig mindig nemet mondott a felkérésre. Az Akadémia évek óta küzd a csökkenő nézettség ellen (amely 2021-ben érte el a mélypontot 10,4 millió nézővel), ebből a szempontból Reynolds és Jackman szerepeltetése igazi aranybányának minősülne, ráadásul a 97. Oscar-díjátadó a Disney tulajdonában lévő ABC-n kerül adásba, ami még egy ok lenne a behúzásukra. 

Hamarosan kiderül, hogy sikerült-e, az viszont biztos, hogy a következő Oscar-díjátadóra 2025. március 2-án sor kerül, bárki is vezesse a műsort. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)