Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák rendezője még mindig dolgozik egy Star Wars projekten

|

Shawn Levy a Marvel világából a messzi-messzi galaxisba menne egy új projekttel.

Hirdetés

A rendezőt most szinte teljesen lefoglalja a Deadpool & Rozsomák befejezése, de Shawn Levy szeretett volna biztosítani mindenkit arról, hogy a Star Wars filmjének munkálatai folytatódnak. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy még Levy maga sem tudja, mikor és hogyan fog az egész megvalósulni.

A Deadline-nak adott interjújában a rendező beszélt egy kicsit a hasonló filmek és sorozatok nehézségeiről, melyek odáig vezethetnek, hogy el sem készül a végeredmény.

"Még mindig dolgozok a Star Wars filmen, és nagyon remélem, hogy egy napon mindenki láthatja majd. Van egy ötletem, ami miatt nagyon izgatott vagyok, de amikor ilyesmiről van szó, egy ekkora világról, és ennyi kötelékről, akkor a dolgok időbe telnek."

Hirdetés

"Tudnod kell azt, hogy »ott és akkor mi történt, és ez a csoport mit csinált ott«. Vannak a filmek, a sorozatok, mindet figyelembe kell venned. Volt pár izgalmas beszélgetésünk Kathleen Kennedyvel és Dave Filonival."

Levy nem tűnt kifejezetten biztosnak abban, hogy a tervei valaha valósággá válnak, de nem akarja annyiban hagyni a projektet. Régi álma volt egy Star Wars film összeállítása, és ha a Deadpool & Rozsomák jól sikerül majd, akkor nehéz lesz elképzelni, hogy a Disney nemet mondana neki a további ajánlataira.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)