Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák már a Barbie filmet is lenyomta

|

A brutális Marvel duó Barbie-nak sem kegyelmezett.

Hirdetés

A Marvel legutóbbi filmje, a Deadpool & Rozsomák, a hétvégén 679 000 dolláros bevételt hozott, miután a Disney visszahozta a filmet 1 500 moziba. Ezzel az észak-amerikai összbevétel 636,3 millió dollárra nőtt, ami elegendő volt ahhoz, hogy egy hajszálnyival megelőzze Greta Gerwig Barbie-ját, amelynek bevétele 636,238 millió dollár. Bár a Deadpool & Rozsomák amerikai szinten az 12. legnagyobb bevételt elérő film lett, a globális számok tekintetében a Barbie továbbra is jelentős előnnyel bír 1,445 milliárd dollárral.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készült film júliusban debütált, és azóta több kasszasiker-mérföldkövet is elért. Az R-besorolású filmek közül eddig a legnagyobb nyitó hétvégével büszkélkedhet, 211 millió dolláros bevétellel, és most már a legjobban kereső R-besorolású film a történelemben.

Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák globálisan 1,335 milliárd dollárt keresett, ezzel a második legnagyobb bevételű film az idei évben, a Pixar-féle Agymanók 2. mögött, amely 1,69 milliárd dollárt hozott.

Deadpool és Rozsomák közös kalandja a globális lista 20. legnagyobb filmje, és a Disney Marvel Cinematic Universe (MCU) sorozatának 7. legjobb bevételét elérő darabja, miután megelőzte a Vasember 3-at (1,215 milliárd dollár). A filmet Shawn Levy rendezte, és ez az első MCU mozi, amelynek főszereplői korábban a 20th Century Fox által licencelt képregényhősök.

Reynolds és Levy egy sor Fox-korszakbeli karaktert is felvonultatott, köztük Jennifer Garner Elektra szerepében, Chris Evanst mint a Fantasztikus NégyesFáklyája, valamint Wesley Snipest Blade-ként, hogy segítsenek Deadpoolnak és Rozsomáknak egy nem mindennapi küldetésben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)