Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák egyik cameóját igazából le sem forgatták

|

A San Diego Comic-Conon mesélt erről az a színész, aki szerepel ebben a jelenetben, de ott sem volt a forgatáson.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy a következő sorok spoileresek lesznek a Deadpool & Rozsomák kapcsán!

A most is épp javában zajló San Diego Comic-Conon ott van Chris Hemsworth is, de a 40 éves ausztrál színész ezúttal nem valamiféle MCU-val kapcsolatos projekt miatt vett részt a rendezvényen, hanem a Transformers One animációs film miatt, amiben ő lesz Orion Pax / Optimusz fővezér szinkronhangja. Persze így sem úszta meg a Marvellel kapcsolatos kérdéseket.

A napokban bemutatott Deadpool & Rozsomákban ugyanis feltűnik Hemsworth karaktere, Thor is.

Hirdetés

Egészen pontosan arról van szó, hogy a filmben a TVA egyik monitorján az látható, ahol a (feltételezhetően) haldokló Deadpool épp Thor karjaiban leheli ki a lelkét, a mennydörgések istene pedig rendesen meg van szeppenve. Nos, Hemsworth elmondta, hogy nem csak nem látta még a Deadpool & Rozsomákot, de részt sem vett annak forgatásán. 

De hogyan készülhetett el akkor ez a jelenet? Nos úgy, hogy a második Thor mozi, a Sötét világ egyik jelenetét hasznosították újra az alkotók, és nemes egyszerűséggel kicserélték abban Lokit Deadpoolra. Lám, milyen egyszerű összehozni egy jó cameót az MCU-ban.

Hemsworth egyébként viccesen hozzátette, hogy talán meg kéne kérdeznie a fejeseket, miért nem kapott mindezért bármiféle juttatást. Elmondta persze azt is, hogy nagyon szeretné már megnézni a filmet, mert ugyanolyan hatalmas rajongója a szériának, mint mindenki más.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)