Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák a Spotify élvonalába katapultálta az NSYNC 24 éves slágerét

|

A 2000-es évekből húzott elő egy csodát mindenki új kedvenc filmje, aminek meg is lett az eredménye.

Hirdetés

Emlékeztek, amikor két éve Kate Bush csodálatos klasszikusa, a Running Up That Hill folyt a csapból is? A Strange Thingsnek köszönhettük akkor, hogy a '85-ös dallam újra körbejárta a világot, most pedig Ryan Reynolds és Hugh Jackman nagy sikerű szuperhősfilmjének lehetünk hálásak az NSYNC slágerének feltámasztásáért. A Deadpool & Rozsomák legelején látható Bye Bye Bye jelenetet nem akarjuk elspoilerezni senkinek, de elég is, ha annyit mondunk: a nyitány tökéletesen megalapozta a hangulatot.

Innentől viszont már spoiler következik, tehát ha titeket zavar az ilyesmi, itt és most hagyjátok is abba az olvasást, és keressetek inkább valami mást a GS-en.

Hirdetés

A 2000-ben debütált NSYNC dal a premier után lényegében a semmiből ugrott a Spotify nemzetközi toplistájának 13. helyére 3,827 millió lejátszással. Láthatóan mindenki el akarja táncolni az ikonikus koreográfiát, amit egyébként "Dancepool", azaz Nick Pauley modernizált és adott elő a filmvásznon.

Ami a rendezőt, Shawn Levyt illeti, ő csak büszkén bólogat. Látván, hogy mekkorát futott ismét a Bye Bye Bye, retweetelte az eredményeket, majd annyit mondott "a mi munkánk bevégeztetett".

Egyébként az NSYNC-et sem kerülte el a felhajtás. A hivatalos YouTube csatorna kezelője azonnal aktivizálta magát, és átnevezte az eredeti klipet és annak leírását. Kíváncsiak leszünk rá, hogy hova juthat még a Bye Bye Bye a toplistán, miután egyre többen látják a filmet és hallják újra vagy életükben először a számot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)