Hirdetés

A Deadpool és Rozsomák új előzetesében felbukkan egy régi ellenfél

|

Az X-Men: A kívülállókban csaptak össze, közeleg a visszavágó.

Hirdetés

Tekintve, hogy nem idén nem mutat be másik MCU-s filmet, csak a Deadpool & Rozsomák, a Marvel Studios mindent egy lapra tett fel a mozis bevételek tekintetében, de aligha van oka a vállalatnak aggódni, ugyanis rekordméretű nyitást jósolnak az adamantiumbetyár és a nagypofájú zsoldos közös kalandjának. A hype-hoz pedig valószínűleg hozzátesz az is, hogy a forgatás kezdete óta nem beszél másról a média, mint hogy milyen cameókra számíthatunk. Többek között régi X-Men karakterek is visszatérnek, mint amilyen Aaron Stanford Pyrója (X-Men 2, X-Men. Az ellenállás vége). 

A rajongók már szinte nagyítóval figyelik a Deadpool & Rozsomák kedvcsinálóit, hátha megpillantanak egy cameót vagy utalást, és egy alkalommal kiszúrták azt is, hogy valószínűleg szerepelni fog a filmben Kardfog (Sabretooth) is, akit játszott már többek között Tyler Mane és Liev Schreiber is. Nos, a találgatásnak vége, a Marvel maga leplezte le a karakter visszatérését.  

Hirdetés

Hugh Jackman Rozsomákja összecsapott már Tyler Mane (X-Men: A kívülállók) és Liev Schreiber (X-Men kezdetek: Farkas) Kardfogával is, így bármelyikük felbukkanhatott volna a Deadpool & Rozsomákban - lehet, hogy fel is fog mindkettő -, viszont az alábbi ízelítőben Mane antagonistáját láthatjuk, aki nagyon szeretne egy visszavágót, és meg is fogja kapni azt. Persze Deadpool se maradhat ki, aki nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Rozsomák jól nézzen ki harc közben: 

Ha ti is egyre türelmetlenebbek vagytok már a premierrel kapcsolatban, akkor vígasztaljon a tudat, hogy már nem kell sokat várni rá: július 25-től nézhetjük is a mozikban. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)