Hirdetés

A Csillagközi invázó sztárjai 27 év után közös fotóra álltak össze

|

Johnny Rico és csapata a Dublin Comic Con közönsége kedvéért pózolt a kamerának.

Hirdetés

Ha annyi kezünk lenne, ahány karja a polipnak, se lenne elég, hogy megszámoljuk, hány filmalkotást nem értékelt kellőképpen a közönsége a saját korában, hogy aztán évekkel, évtizedekkel később kultstátuszba emelkedjenek. Vitathatatlanul ezek közé tartozik a magyar mozikba Csillagközi invázió címmel küldött Starship Troopers Paul Verhoeventől, a Robotzsaru, a Total Recall - Az emlékmás és az Elemi ösztön rendezőjétől.

A Robert A. Heinlen azonos című regénye nyomán született sci-fi az emberiség és az arachnidok elleni háború egy szakaszába nyújt bepillantást néhány fiatal katona és pilóta szemüvegén keresztül. A Helldivers készítőit is megihlető produkció nem robbantott kasszát, és a kritikusok kegyét sem nyerte el 1997-ben, amikor bemutatták, de sokak szemében Casper Van Dien (Johnny Rico), Dina Meyer (Dizzy Flores), Denise Richards (Carmen Ibanez), Jake Busey (Ace Levy) és Neil Patrick Harris (Carl Jenkins), Patrick Muldoon (Zander Barcalow) és Michael Ironside (Jean Rasczak) neve örökre összeforrt az általuk eljátszott karakterekkel.

Hirdetés

Az imént felsorolt színészek közül négyen - Casper Van Dien, Dina Meyer, Denise Richards, valamint a gamerek szívének különösen kedves Michael Ironside (Sam Fisher eredeti szinkronhangja) - a hétvégén Dublinba utaztak, a Comic Conra. Itt készült az alábbi kép is, amit Van Dien a közösségi médiában megosztott.

Ő egyébként előtte Kölnben járt, a gamescomra, ahol az Offworld stúdió felkérésére népszerűsítette a korai hozzáférésben már elérhető kooperatív lövöldét, a Starship Troopers: Exterminationt. Az egyszerre 16 főt megmozgató missziókat nyújtó játék előreláthatóan október 11-én frissül az 1.0-ás verzióra, de emellett a rajongók PS5-ös és Xbox Series X|S-es megjelenésnek is örülhetnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)