Hirdetés

A Barbenheimer után ez lehet a következő teljesen abszurd, páros filmpremier

|

Novemberben gladiátorok és boszorkányok lephetik el a filmszínházakat.

Hirdetés

Tavaly ilyenkor már kibontakozóban volt a Barbenheimer jelenség, az ugyanazon a napon bemutatott Barbie és Oppenheimer filmek köré kerekedett felhajtás, melyben kétségkívül nagy szerepet játszott a két alkotás össze nem illősége, a helyzet ebből fakadó abszurditása. Záporozni kezdtek a mémek, és még azok is jegyet váltottak a vetítésekre, akik alapjáraton nagy ívben elkerülik a filmszínházakat.

Számítani lehetett rá, hogy az eset nem egyszeri alkalom volt; kíváncsian vártuk, hogy mi lesz a következő páros premier, amit előszeretettel lovagol majd meg az internet népe, ezzel egy, a Greta Gerwig és Christopher Nolan filmjeihez hasonló jelenséget építve a bemutató köré.

Hirdetés

Az idei Barbenheimer méretű felhajtásra november 22-ével kerülhet majd sor, amikor is két filmet mutatnak be az Egyesült Államokban: Ridley Scott grandiózus történelmi filmeposza, a Gladiátor II, illetve az egyik legkedveltebb színpadi musical filmes adaptációja, az Óz boszorkányainak el nem mondott történetét feltáró Wicked.

A páros, illetve a jelenség megnevezése egyelőre még nem tisztázott - szóba jött a Gladicked, a Glicked, de egyelőre úgy tűnik, hogy a többség a Wickiator elnevezést találja a legkézenfekvőbb választásnak. Természetesen még nem tudni, hogy mekkora felhajtásra számíthatunk novemberben, de a mémeket elnézve az internet népe abszolút nyitott a dologra - az alábbiakban ezekből válogattuk össze a legjobbakat.

Ti mit gondoltok? Valóban megismételheti a Wickiator a Barbenheimer sikerét?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)