Hirdetés

31 év után összeállt egy közös képre az Addams család, de sajnos vannak hiányzók is

|

Többen elhunytak már a Barry Sonnenfeld kultfilmjében, az Addams Family - A galád családban és annak folytatásában szereplő színészek közül.

Hirdetés

Sokak számára kétségtelenül a Netflix-féle Wednesday sorozat jelentette a belépőt a Charles Addams által megalkotott The Addams Family világába, de nem ez az egyetlen emlékezetes produkció, amely révén megismerhetjük a galád családot. Aki a teljes menün végigrágná magát, annak egészen a képregényes gyökerekig kellene leásnia, és onnan végighaladnia a különféle élőszereplős és animációs alkotásokon, amelyek egy része a tévét, a többi pedig a mozivásznat vette célba.

Közéjük tartozik értelemszerűen Barry Sonnenfeld 1991-ben bemutatott Addams Family - A galád család (The Addams Family) című, könnyed horror-elemekkel megspékelt vígjátéka, valamint annak két évvel később érkezett folytatása, az Addams Family 2. - Egy kicsivel galádabb a család (The Addams Family Values).

Hirdetés

Ezekben a filmekben Christina Ricci alakította az öccsét előszeretettel terrorizáló Wednesdayt, de a Jimmy Workman által eljátszott Pugsley-t sem kellett félteni, sosem maradt adósa testvérének. Fester bácsi szerepében Christopher Lloydot láthattuk, Anjelica Huston igéző játékában kelt életre a gyerekek anyja, Morticia, míg a hatalmasra nőtt inas, Lurch kevés szöveget igénylő szerepére Carel Struyckent választották. Ők öten részt vettek a Los Angeles Comic Conon egy családegyesítő panelbeszélgetésen, ennek apropóján készült az alábbi kép, amit Christopher Lloyd osztott meg az X-en.

Rajongóként önkéntelenül is mosolyra görbül az ember szája a színészeket így együtt látva, ugyanakkor az örömbe szomorúság is vegyül, és nem feltétlenül azért, mert az önálló életet élő kezet, Izét eljátszó Christopher Hart távol maradt az eseménytől, hanem mert a családfőt, Gomezt megformáló Raul Julia még 1994-ben elhunyt, és a nagymama szerepében látott Judith Malina is eltávozott 2015-ben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)