Hirdetés

122 éves hasonmásával fotózkodott Woody Harrelson a Halászbástyánál

|

Az egyik szobor meghökkentően hasonlít az amerikai színészre, épp olyan, mintha róla mintázták volna.

Hirdetés

Mivel egyre több külföldi filmet és sorozatot forgatnak Magyarországon (leginkább a fővárosban és környékén létesült stúdiókban), az utóbbi években megnőtt annak a matematikai esélye, hogy az ember az utcán sétálva vagy egy étterembe beülve akár hollywoodi sztárokba is belefusson. Az egyik, jelenleg is nálunk készülő produkció a bűvészekről szóló Szemfényvesztők harmadik része, amelyhez Antwerpenben is vesznek fel jeleneteket, de a munkálatok nagyobbik része Budapesten zajlik.

Ilyenkor a színészek rendszerint kihasználjak a forgatási szüneteket, szórakoznak városnézésre indulnak, szívnak magukba egy kis kultúrát, esetleg beülnek valahova enni. Így szúrták ki például a Déryné étteremben vacsorázó Morgan Freemant még szeptemberben, és így került sor a film másik sztárja Woody Harrelson kosármeccsére Molnár Áronnal.

Hirdetés

Harrelson, láthatóan még nem végzett Budapest felfedezésével, a minap az 1902-ben átadott Halászbástyánál járt, ahol azzal a szoborral fotózkodott, amelyre már egy évtizede felfigyeltek a rajongói, ugyanis az arcvonásai meglehetősen hasonlítanak a színészére. A poén kedvéért még be is öltözött, és igyekezett pont olyan arcot vágni, mint rezzenéstelen tekintetű hasonmása.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)