Hirdetés

Egy újabb magyar játék jelent meg a Steamen, ami valósághű élményt kínál

|

A Jigs4w3D Puzzle Challenge egy kirakós játék realisztikus, 3D-s környezetben.

Hirdetés

A minap jelent meg a magyar fejlesztőkből álló Two Blackbirds gyászfeldolgozásban segítő indie kalandja, a Ghostboy, és máris egy újabb hazai alkotás megérkezésének örülhetnek a Steam felhasználói. A WOMBEX Games által fejlesztett, ingyenesen játszható Jigs4w3D Puzzle Challenge elsősorban azokat célozza meg, akik imádnak puzzle-t rakni - akkor is, ha az digitálisan történik. 

A leírás alapján a projekt több mint 20 kirakót tartogat, amiket öt nehézségi szintből választva, két környezetben (nappali és hálószoba) pakolhatunk valósághű, 3D-s környezetben. Mintha csak leheverednénk a saját szobánkban és előkapnánk valamelyik puzzle-ünket, de a képernyő előtt. 

Hirdetés

A Jigs4w3D Puzzle Challenge Unreal Engine 5-tel készült és a Fortnite-ban is használt, optimalizált fizikai szimulációs megoldásokat alkalmaz, a valós idejű fizikáról a Chaos Physics gondoskodik, ami részletesen kidolgozott kameramozgással társul. A pofás környezetben tíz kellemes zeneszámra rakhatjuk a különböző kategóriákba rendezett puzzle-öket és érhetünk el száz achievementet, de akkor sincs para, ha pillanatok alatt megcsináljuk az elérhető kirakókat, ugyanis a készítők azt ígérik, hogy minden héten új frissítéssel és további puzzle-ökkel készülnek. Íme egy kis ízelítő belőle:

Aki szeretné még teljesebbé tenni az élményt, az szerezhet be DLC-ket is az alapjátékhoz, ráadásul a My Photos, a Futuristic Apartment Environment és a Loft Office Environment csomagok most 20-30 százalékkal olcsóbban szerezhetőek be a Jigs4w3D Puzzle Challenge steames adatlapján

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)