Hirdetés

A tervezettnél előbb érkezik a magyar fejlesztésű Ghostboy

|

A gyászfeldolgozásban segítő indie kalandot néhány nap múlva már bárki végigjátszhatja.

Hirdetés

A magyar fejlesztőkből álló Two Blackbirds egy gyönyörű és különleges projekten dolgozik. A Ghostboy egy varázslatos akció-kalandnak tűnik, amiben egy gyászoló család történetét követhetjük végig a veszteségtől a felépülésig tartó úton.

A halálfélelemtől a traumák kezelésééig mindent körbejár, de pszichológiai oktatóanyag helyett azért elsődlegesen egy videojátékról van szó. Rengeteg kihívásokkal teli pálya vár ránk, gyönyörű illusztrációkkal tálalva.

Hirdetés

A Ghostboy eredetileg június 28-án érkezett volna a Steamre, de a csapat legfrissebb sajtóközleménye szerint sikerült előrehozniuk a megjelenést: a játék így június 25-én érkezik. Alapvetően 14,99 euróba kerül majd, de akinek nagyon tetszik, az a digitális gyűjtői kiadást is megvásárolhatja 5 euróval többért, ehhez pedig egy digitális művészeti album jár 80 oldalnyi illusztrációval.

A Ghostboy legfrissebb előzetese a főbb elemeit mutatja be részletesebben:

Ha majd kipróbáltátok akkor ne felejtsetek el értékelést hagyni a Ghostboy Steam aloldalán. Ez segíteni fog abban, hogy egyre több Steam felhasználóhoz is eljuthasson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)