Hirdetés

Zseniális a magyar GTA a rendőrök szemszögéből, azonnal játszanánk vele

|

Ismét fergeteges alkotással jelentkezett a Palóc Videotéka csatorna csapata.

Hirdetés

Évek óta lelkes rajongói vagyunk a Palóc Videotéka YouTube-csatorna munkásságának, elvégre a srácok jellegzetes humorral átszőtt alkotásai rendszeresen hozzánk közel álló témákból merítenek ihletet. Videojátékos fronton kaptunk már Far Cry és Red Dead Redemption feldolgozást is, de a Prince of Persia találkozása az Egri csillagokkal is megér egy misét. Hasonlóképpen azonnal a szívünkbe zártuk a magyar Mátrixot, valamint a Mazsola és Tádé horrort.

A csapat legújabb alkotását a Grand Theft Auto inspirálta, amit a sajátságos hazai körítésen felül még az tesz különlegessé, hogy a főszereplő kivételesen nem bűnöző, hanem egy rendőrújonc.

Hirdetés

A Rockstar Games játéksorozatának tipikus UI-elemeivel felturbózott videóban tanúi lehetünk biciklis üldözésnek, életmentő beavatkozásnak, és persze a szolgálati fegyver sem pihen mindig a tokjában. Hősünket azonban nem csak becsületes, a törvény betűjéhez ragaszkodó kolléga mellé osztják be szolgálatra, így hamar belekóstol a korrupcióba is. Íme:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)