Hirdetés

Úgy tűnik, nulláról kezdik újra a God of War tévésorozat tervezését

|

Egy teljesen új írócsapatot szerződtettek, ami azt sejteti, hogy már az alapkoncepciót is elengedte a stúdió.

Hirdetés

Az Amazon Prime Video és a Sony Pictures által készített God of War TV sorozat fejlesztése úgy tűnik, hogy gyakorlatilag nulláról fog újrakezdődni. A Deadline és az IGN jelentése szerint egy teljesen új írócsapatot szerződtetnek a stúdiók, miután távozott Rafe Judkins showrunner, valamint így tett Hawk Ostby és Mark Fergus executive producerek, akik az első évad néhány forgatókönyvét korábban már elkészítették. Bár még nem világos, hogy milyen irányba indul el a sorozat, az biztos, hogy az alkotók új kreatív koncepciót keresnek.

Az eredeti bejelentés szerint a sorozat a 2018-as God of War játék alapján készült volna, és a skandináv mitológia világában játszódott volna. A God of War projekt élére került Judkins korábban Az Idő Kereke (The Wheel of Time) széria showrunnere is volt, míg Cory Barlog, a Sony Santa Monica kreatív igazgatója executive producerként vett részt a munkában.

Hirdetés

A legfrissebb információk alapján azonban Judkins már nincs benne a produkcióban, de Barlog továbbra is részt vesz a sorozat fejlesztésében.

Úgy tűnik tehát, hogy az eddigi terveket kukázták és a God of War sorozat visszakerült a korai fejlesztési fázis legelejére, de ennek ellenére a Sony és az Amazon MGM továbbra is elkötelezett a projekt folytatása mellett. Eközben a PlayStation oldaláról más adaptációin is dolgoznak: a The Last of Us második évada 2025-ben várható, és folyamatban van egy Ghost of Tsushima élőszereplős film tervezése is.

Amíg a God of War szériára vártok, nézzétek meg a játékok történetét - videónk a Ragnarök megjelenése előtt készült, így annak eseményeit még nem tartalmazza.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)