Hirdetés

Trailert és premierdátumot kapott a Tomb Raider animációs sorozat

|

Nem is kell már olyan sokat várnunk a Tomb Raider: Lara Croft legendája megjelenésére.

Hirdetés

Érthető, hogy a Fallout minden várakozást felülmúló sikere után felbátorodott az Amazon, és nemcsak ennek második évadát, hanem egy új élőszereplős videojáték adaptációt, a Tomb Raider sorozatot is berendelte. A projekt nyilvánvalóan még gyerekcipőben jár, ám ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kellene Lara Croft társaságát a közeljövőben.

Még 2021 elején lengette be a Netflix, hogy felkarolt egy Tomb Raider animációs sorozatot, ám ezt követően sokáig hallgatott a projektről. Tavaly aztán megkaptuk az első rövidke szösszenetet, ám a premierdátumot illetően továbbra sem lettünk okosabbak. A minap azonban újabb életjelet adtak a pirosak, és egy friss előzetessel karöltve leplezték le, hogy mikortól nézhetjük a Tomb Raider: Lara Croft legendája című animációs sorozatot.

Hirdetés

Az első évad október 10-én debütál a Netflix felületén, ami - ha minden igaz - nyolc, nagyjából 20-22 perces epizódban meséli majd el a történetet. A főhősnőt egyébként Hayley Atwell szólaltatja meg, míg Earl Baylon a legutóbbi játéktrilógiából ismert Jonah Maiava karakterének kölcsönözi majd a hangját. Az animációs sorozat friss előzetesét alább csekkolhatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)