Hirdetés

Tényleg megcsinálják, elkezdődött a Watch Dogs film forgatása

|

A helyszínen készült fényképpel tudatta a Ubisoft a világgal az örömhírt.

Hirdetés

Még hátra volt egy év a premierig, de a Ubisoft annyira bízott új IP-ja, a Watch Dogs sikerében, hogy már 2013-ban bejelentette a Sony Pictures Entertainment és a New Regency közreműködésében érkező filmfeldolgozást. Csakhogy a kezdeti lendület hamar elfogyott, és a nagy szavakat nem követték tettek, majd miután egyértelművé vált, hogy az időközben trilógiává bővült hackertörténetből sosem sem lesz az Assassin's Creedhez fogható franchise, már le is mondtunk az adaptációról. Pláne azon híresztelések tükrében, hogy a 2020-as Watch Dogs Legion fogadtatását kudarcként megélő kiadó állítólag elengedte a széria kezét.

Aztán pár hónapja váratlanul felgyorsultak az események, egymás után hozták nyilvánosságra a rendező, a forgatókönyvíró és a főszereplők kilétét, a munkálatok pedig tegnap a következő fázisba léptek azzal, hogy elkezdődött a forgatás.

Hirdetés

A Ubisoft meglehetősen szűkmarkúan méri az információt, még semmit sem árult el a sztoriról, sem pedig a Tom Blyth (Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája) és Sophie Wilde (Beszélj hozzám!) karaktereiről, vagy arról, hogy miként kötődik a feldolgozás a játékokhoz.

Egyelőre meg kell elégednünk a tudattal, hogy már forognak a kamerák és sorra veszik fel a jeleneteket Christie LeBlanc és Victoria Bata szkriptje alapján, Matthieu Turi (Halálos útvesztő) dirigálása mellett. A New Regency részéről Yariv Milchan és Natalie Lehmann látja el a produceri feladatokat, míg a Ubisoftot Margaret Boykin tartalomfejlesztési igazgató képviseli.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)