Hirdetés

Szomorú okból kapott frissítést a Rogue Company

|

Dr Disrespect botránya feldühítette a játékosokat, hogy egy félig halott lövölde fejlesztői is akcióba lendültek.

Hirdetés

A Hi-Rez Studios projektje, a Rogue Company lehetett volna a SMITE-on meggazdagodott stúdió következő sikerjátéka, de végül nem kavart nagy vihart. A játék egy modern, karakterközpontú TPS, ami villantott pár izgalmas ötletet, de összességében nem tudta megvetni a lábát a meglehetősen tömött piacon. Nem csoda hát, hogy az utolsó frissítése tavaly októberében érkezett.

A Rogue Company a hype-időszak csúcsán egy Dr Disrespect crossover eseménnyel is betámadta a rajongókat, és nem a Hi-Rez volt az egyetlen, aki összeállt annak idején a népszerű tartalomgyártóval. Azonban a Turtle Beach és a Midnight Society is szakított a streamerrel a legutóbbi botrány után, és a fejhallgatóiról ismert perifériagyártó teljesen vissza is vonta a Disrespect nevével fémjelzett termékeit.

Hirdetés

Ami a Rogue Companyt illeti, annak ellenére, hogy a játék majd' egy éve nem kapott frissítést, most mégis le kellett töltenie pár fájlt a játékosoknak. A fejlesztők is megerősítették, hogy kikapcsolták a Dr Disrespect tartalmak elérhetőségét, és visszatérítést kínálnak minden érintettnek - játékbeli valuta formájában. Akárhogy is, az ígéretek szerint július 8. és 14. között fogják kiküldeni az érméket.

A lenti videón látható, ahogy a játékos a Dr Disrespect skint választva akar belépni a meccsbe, de oda már nem a választott kinézet tölt be nála.

It be pretty... Disrespectful... If there's not a refund for the skin though.
byu/CptnAwesomeSaus inRogueCompany

A napokban derült ki, hogy Dr Disrespectet 2017-ben azért tiltották ki a Twitchről, mert egy kiskorúval váltott illetlen üzeneteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)