Hirdetés

Szobrot kapnak a Twitch legsikeresebb streamerei

|

A Streamer Achievement Award bizonyos mérföldkövek elérése után jár.

Hirdetés

Izgalmas hónapokon van túl a Twitch közössége, hiszen folyamatosan történik valami a platform kapcsán: tavasszal még az kapott nagyobb visszhangot, hogy egy streamer a saját fenekére vetíti a játszott játékok képét, amit aztán új szabályokkal igyekeztek meggátolni, de nagy figyelmet generált Dr Disrespect tiltása és az is, hogy 35 országban drágult az előfizetős támogatás, köztük Magyarországon is. 

Most megtartották a Twitchcon Europe 2024 nevű eseményt Rotterdamban, ahol a platform mögött álló vállalat számos változást jelentett be, és ezek között van az is, hogy szeretnék megjutalmazni a tartalomgyártókat, ezért bejelentették a Streamer Achievement Awardot. 

Hirdetés

A YouTube esetében már bevett szokás, hogy egy lejátszásikont ábrázoló plakettel jutalmazzák a bizonyos mérföldköveket elért videósokat, és ehhez hasonló megoldást választott a Twitch is: a Streamer Achievement Program keretében osztják majd ki a díjakat, ám a YouTube-bal ellentétben, amely az előfizetőkre alapozza az elismeréseket, a Twitch a nézettségi mérföldkövekért ad szobrot. 

A streamerek háromfajta szobrot kaphatnak a nagy nézettségért cserébe, három különböző szint elérésével tehetnek szert rájuk: a legelső állomás az 5 millió megtekintett óra, amiért a Bleed Purple jár, majd az 50 millió megtekintett óráért a Marble-verzió, a 250 millióért pedig a Chrome-változat dukál. A legelső Twitch-tartalomgyártó, aki megkapta a díjat, LittleBigWhale volt, akinek élőben adták oda az elismerést a TwitchCon Europe-on. A Twitch szerint a Bleed Purple-re jogosult alkotók még a nyár folyamán meghívást kapnak a szobor átvételére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)