Hirdetés

Shadow már magyar szinkronnal zúz a Sonic, a sündisznó 3 új előzetesében

|

Nem kellett sokáig várni arra, hogy magyar szinkronnal is láthassuk a friss előzetest.

Hirdetés

Picivel több mint egy hete érkezett meg a Sonic, a sündisznó 3 előzetese, most pedig már a hazai forgalmazó is elkészült a szinkronos verzióval, így alább ezt a kedvcsinálót is meg tudjuk mutatni nektek. A széria harmadik epizódjában természetesen visszatér az összes fontosabb szereplő, így Sonic (Ben Schwartz), Tails (Colleen O'Shaughnessey) és Knuckles (Idris Elba) is, hozzájuk pedig Shadow csatlakozik új ellenlábasként, aki Keanu Reeves hangján fog megszólalni - természetesen az eredeti, angol nyelvű változatban.

Az már az előzetesből kiderül, hogy hőseink egyedül nem tudnak szembeszállni Shadowval, így Dr. Robotnikhoz (Jim Carrey) kell fordulniuk segítségért. 

Hirdetés

December 26-án fog beszáguldani a hazai mozikba a Sonic, a sündisznó 3, szóval még egy picit azért várni kell a bemutatóra, de nincs már vészesen messze a premier. És persze addig is a Knuckles tévésorozattal simán elüthetik az időt a rajongók.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)