Hirdetés

Nem sok jót jelent, hogy Eli Roth a kulázó kutyája miatt csinálta meg a Borderlands filmet

|

Claptrapre emlékeztette a francia bulldog, aki egyébként általában szégyellős, amikor a dolgát végzi.

Hirdetés

Semmilyen okot nem adott a Lionsgate arra, hogy lelkesedjünk a Borderlands filmért, hacsak azt nem, hogy Budapesten forgatták, de ebből valószínűleg keveset fogunk majd látni, ha bármennyit is egyáltalán. Nagyon lassan tűzték ki a premierdátumot, kiadtak egy nem túl meggyőző előzetest, aztán egy paródiának beillő filmrészletet - és most a rendező Eli Roth úgy érezte, őszintén el kell mondania, honnan jött az ötlet, hogy belevágjon a Gearbox szériájának megfilmesítésébe.

Az SFX magazine-nak adott interjújában említette meg, hogy a francia bulldogja segített neki ihletet meríteni:

"Akárhányszor elviszem őt sétálni, és vécéznie kell, nem hagyja, hogy ránézzek. El kell fordulnom, mert szégyellőssé válik. Egyszer azonban levideóztam. Ott volt az arcán az a félénk nézés, én meg azt mondtam, »Ez Claptrap.«"

Hirdetés

Reméljük, Roth is tudja, hogy Claptrap az a sárga robot, aminek nincs mimikája, csak - néhányak szerint - humoros megjegyzéseket tesz. Egyébként az alább megtekinthető videóban is látható, hogy üríteni ő is tud, mi több, pontosan ez a jelenet a kapcsolat a kutya és a film között: a Lionsgate állítólag nagyon nevetett, amikor felvázolta nekik a helyzetet, amiben a lövedékeket korlátlanul elnyelő Claptrap kiengedi azokat magából, akár egy francia bulldog a székletét.

A Borderlands filmet augusztus 8-ától láthatjuk majd a mozikban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)