Hirdetés

Nem játék folytatja a Warhammer 40,000: Space Marine II történetét

|

A Prime Video videojátékos antológiasorozatából ki fog derülni, hogy mi a helyzet Titus hadnaggyal.

Hirdetés

A nagyobb DLC-ket leszámítva általában éveket kell várnunk arra, hogy megismerjük egy-egy videojátékos karakter sorsát. A folytatások lassan készülnek (már ha készülnek), ezért aztán évekig kínlódhatunk a fennmaradó kérdéseken.

Warhammer 40,000: Space Marine II esetében szerencsére más lesz a helyzet. A Prime Video hamarosan induló Secret Level sorozata több franchise-ot is meglátogat majd, és a Warhammer Community jelentése szerint az antológia széria egyik része a Space Marine II főhősével fog foglalkozni.

Hirdetés

Clive Standen, a Space Marine és Space Marine II főszereplőjének hangja a Secret Levelben is megszólaltatja majd Titus hadnagyot. A színész együtt dolgozott a sorozat vezető producerével, Dave Wilsonnal, aki maga felelt a Warhammer 40k epizód rendezéséért is. Apró érdekesség, hogy Wilson annak idején dolgozott az egyik legelső animációs Warhammer jeleneten is a Dawn of War intrójához.

Ami Clive Standent illeti, ő nyilatkozott is a Warhammer Community oldalának:

"Nagy felelősség és nagy megtiszteltetés egy akkora univerzum részévé válni, mint a Warhammer 40,000. Ezek a karakterek, ezek a világok nem hozzám vagy bármelyik másik L.A.-ben dolgozó alkotóhoz tartoznak. Mi csak kölcsönvesszük őket egy múlandó pillanat erejéig. Ezek a Nottinghamben dolgozó kreatív csapatokhoz tartoznak, akik egy szenvedélyes és kitartó rajongótáborral osztják meg munkájukat. Ami engem illet, én csak remélhetem, hogy büszkévé tettük őket munkánkkal."

A Secret Level december 10-től lesz megtekinthető majd a Prime Video felhozatalán keresztül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)