Hirdetés

Nem csinál több gameplay videót mindenki kedvenc Skyrimező nagymamája

|

A 88 éves Shirley Curry legfrissebb vlogjában mesélt arról, hogy már nem élvezi a Let's Playek készítését.

Hirdetés

2015-ben ismerhette meg a világ Shirley Curryt, az akkor 79 éves Skyrimező nagymamát, aki azért kezdett tartalomgyártásba a YouTube-on, mert úgy érezte, hogy az idős gamerek alul vannak reprezentálva a platformon. Curry azóta igazi legendává vált: több mint 1 millió feliratkozóra tett szert, videóit pedig közel 30 millióan látták. Bár 2022-ben agyvérzést kapott, felépülése szépen haladt, így hamar folytathatta a játékot.

Curry közel 10 éve tevékenykedik aktívan, jövőre pedig már a 89. életévét tölti, így érthető, hogy úgy döntött, felhagy a videózással - legalábbis részben. A követőinek erről legutóbbi vlogjában mesélt, amelyben elmondta, hogy nem tervez többé gameplay videókat készíteni.

Hirdetés

"Úgy érzem, hogy az időm nagy részét a számítógép előtt ülve töltöm. Mostanában besétálok ide, ránézek a gépemre, és arra gondolok, hogy »ma videót kell csinálnom«, aztán csak megrázom a fejem, és azt mondom, hogy »nem akarok«. Csak szórakozásból csináltam, de ezen a ponton már nem szórakoztató. Belefáradtam, halálra unom magam tőle. Éppen ezért most meghoztam a végleges döntést: nem fogok több gameplay videót készíteni és feltölteni."

- fogalmazott Curry.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a nagyi végleg hátat fordít a videózásnak. Elmondása szerint továbbra is készít majd vlogokat, például ha valamilyen ajándékot kap, vagy vesz valami olyan dolgot, amit "nagyon aranyosnak" talál.

A kommentek egyébként elképesztően pozitívak, mindenki hálás Currynek az eddigiekért, így biztosak vagyunk benne, hogy ha nem is Skyrimezés közben, de a jövőben még viszontlátjuk a YouTube-on.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)