Hirdetés

Nem akar összeállni a Dungeons & Dragons sorozat, megint áttervezik az egészet

|

Amikor már épp sínen lett volna a dolog, akkor a Paramount kihúzta magát a buliból.

Hirdetés

A Hasbro és a Wizards of the Coast az elmúlt néhány évben keményen próbálkoztak a Dungeons & Dragons világának adaptálásával. Az élőszereplős film sajnos nem robbantotta fel a jegyirodákat, de az tagadhatatlan, hogy egy kellemes kalandra vitt bennünket a Kardpart északi részén. A mainstream siker következő lépcsőfoka a tévésorozat lehet, amit már több éve próbálnak összehozni az illetékesek.

Tavaly már úgy nézett ki, hogy minden a helyére került: Rawson Marshall Thurber (Kidobós: Sok flúg disznót győz, Családi üzelmek, Különösen veszélyes bűnözők) keményen dolgozott az első epizódon, a Paramount pedig alig várta, hogy bemutathassa a szériát a Paramount+-on. Aztán valami változott.

Hirdetés

Deadline jelentése szerint a Paramount kihátrált az üzletből. Az eredeti tervek szerint az eOne (Entertainment One) segített volna tető alá hozni a nyolcrészes projektet, de a Lionsgate által nemrég felvásárolt produkciós vállalat szintén kiszállt, így az egész szétesett. A Hasbro most visszalép a tervezőasztalhoz, és új otthont próbál találni a projektnek. Mindezzel együtt át is dolgozzák az egész elképzelést, lecserélik a teljes kreatív csapatot, és gyakorlatilag elölről kezdik a melót. Első lépésként most új vásárlót és potenciális streamingszolgáltatót keresnek.

Ami a filmes részleget illeti, Chris Pine biztosnak tűnik a folytatás érkezésében. Mi is reméljük, hogy viszontláthatjuk majd Edgint és a többieket, mivel a Betyárbecsületet nagyon élveztük.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)