Hirdetés

Megnyílt a Roblox IKEA-ja, majdnem 180 ezren jelentkeztek virtuális eladónak

|

A valódi kenyérhez valódi meló kell, még akkor is, ha csak virtuális húsgombócokat szolgálsz fel.

Hirdetés

Nem is olyan régen sokunk megrökönyödésére a Roblox és az IKEA bejelentették, hogy megnyitnak egy közös, virtuális üzletet, ahol valódi emberek fognak virtuális munkát végezni. Rendes fizetést ajánlottak mindenkinek, aki jelentkezik a 10 elérhető hely valamelyikére, és dacára annak, hogy a lehetőség csak az Egyesült Királyság és Finnország lakóinak szólt, még így is akadt 178 000 bátor jelentkező. Közülük válogattak ki 10 embert, akik már dolgoznak is a virtuális üzletben.

Hirdetés

Akit érdekel az IKEA-élmény, az ezen a linken megtalálja azt, de fizető állásokról már senki se álmodjon. Azok viszont, akiket beválogattak a főműszakba, meglehetősen izgatottnak tűnnek. A lenti nyilatkozatot például Yasmin, a Roblox IKEA egyik új alkalmazottja tette közzé:

"Alig várom, hogy kipróbálhassak valami újat, mivel sosem csináltam még ilyesmit, és remélem, hogy lesznek még hasonló lehetőségek a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy jó móka lesz, és még mindig alig hiszem el, hogy beválogattak."

Mi alig várjuk, hogy megérkezzenek az első beszámolók: az egész koncepció nagyon fura, így kíváncsiak leszünk az eladók tapasztalataira.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)