Hirdetés

Meghalt egy kétéves gyermek egy forró kocsiban, mert az apja belefeledkezett a játékba

|

Testvérei szerint nem először történt meg, hogy az apa a gyerekeit a kocsiban hagyta, és elvonta valami más a figyelmét.

Hirdetés

A rendőrség rendszeresen figyelmeztet mindenkit, hogy ebben az extrém melegben ne hagyják gyermekeiket, háziállataikat a parkoló autókban, és ha időben érzékelik, hogy valaki mégis így tett, gondolkodás nélkül betörik az ablakokat, majd eljárást indítanak a gépjármű tulajdonosa ellen. Egy bezárt, nem szellőző, napon hagyott autó akkor is képes fél óra alatt 40 fokosra melegedni, ha kint csak 21 fok van, a jelenlegi, akár 35 fokos hőségben pedig 10 perc is elegendő, hogy 46 fokra melegedjen a benti hőmérséklet, ami rosszulléthez, rosszabb esetben halálhoz vezethet.

Mégis túl gyakran fordul elő, hogy valaki elfeledkezik erről, vagy elterelik a figyelmét, amikor csak rövid időre akarta a kocsiban hagyni gyermekét vagy kutyáját. Egy arizonai férfi most gondatlanságból elkövetett emberölés és gyermekbántalmazás miatt kénytelen felelni, miután kétéves gyermeke meghalt, amikor a kocsiban hagyta, míg ő a lakásban játszott.

Hirdetés

A KOLD News 13 információi szerint a férfi, a 37 éves Christopher S. másik két gyermeke, egy 9 és egy 5 éves is azt mondta, apjuk rendszeresen hagyta őket a kocsiban, és gyakran elvonta a figyelmét a játék.

Terhelő bizonyítéknak számít a feleségével zajló üzenetváltás, amiben a nő azt írja, "Mondtam, hogy ne hagyd őket a kocsiban! Hányszor elmondtam már!", amire a férfi annyit válaszol "Bébi, sajnálom!" Később hitetlenkedve fogadja gyermeke halálának hírét.

Azzal védekezett, hogy járó motorral és légkondival hagyta ott az autót, de elismerte, tudta, hogy a kocsi biztonsági okokból fél óra után leáll. Nem akarta felébreszteni a gyermeket, hogy nyugodtan alhasson az autóban, ő pedig bement a házba elfoglalni magát. A közeli biztonsági kamerák felvétele szerint a gyermek 3 órát töltött a kocsiban. A felesége csak később ért haza, ő kezdte meg az újraélesztést, és ő riasztotta a mentőket is, de a kislányt a kórházban halottnak nyilvánították.

A nő a bíróságon azt mondta, szeretné, hogy férje hazatérhessen hozzájuk, hogy közösen kezdhessenek el gyászolni, és kijelentette, nem gondolja, hogy veszélyt jelentene a környezetére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)