Hirdetés

Még mindig lenyűgöző Cyberpunk 2077 cosplayek készülnek – itt egy újabb

|

A Trauma Team International bevetésre készen áll.

Hirdetés

Az egyik első Cyberpunk 2077 videóban láthattuk, ahogy a Trauma Team leszáll, és elszállít egy kuncsaftot. Az univerzum rajongóit már akkor lenyűgözte a mentősök felszerelése, akiknek maszkjai majdnem teljesen eltakarják arcukat.

Ezt a maszkot akarta összerakni a kelléképítő és cosplayer, Props It Yourself, aki sikerrel teljesítette kitűzött célját: a Trauma Team szerelés nem csak elképesztően részletes, de ténylegesen működőképes is.

Hirdetés

A jelmez maszk része mechanikusan leereszkedik, a fedlapjai pedig teljesen elzárják viselőjének arcát a külvilágtól. A folyamat végén a lámpák is felkapcsolnak rajta, ahogy annak történnie kell a "valódi" Trauma Team-szerelésen. Az eredmény lenyűgöző, bár kíváncsiak lennénk rá, hogy szegény mennyit lát a maszkot viselve

A Cyberpunk 2077 fejlesztése hivatalosan is véget ért. A CD Projekt RED már a következő projektjein dolgozik, addig pedig a rajongókra marad a feladat, hogy köztudatban tartsák az univerzumot. Az ilyen alkotások ebben sokat segítenek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)