Hirdetés

Liam Hemsworth arról mesélt, milyen volt átvenni Ríviai Geralt szerepét Henry Cavilltől

|

Egyáltalán nem könnyű feladat az, ami most Liam Hemsworth vállát nyomja.

Hirdetés

A Netflix The Witcher sorozata jelentős változásokon megy keresztül a negyedik évadában, mivel Liam Hemsworth leváltja Henry Cavillt Geralt, a ríviai szörnyvadász szerepében. Cavill meglepő döntése, hogy otthagyja a sikeres fantasy sorozatot, nagy visszhangot keltett. Döntésének oka elvileg az, hogy más projektekre kívánt koncentrálni, mint például a Hagylakó reboot, a Warhammer 40,000 világa adaptációja, illetve visszatérése Superman szerepében a DC moziverzumába - utóbbi sajnos nem tartott sokáig.

Jó ideje tudjuk már, hogy Liam Hemsworth, Thor öccse veszi át Cavill szerepét - ő a legtöbbeknek talán Az éhezők viadala filmsorozatból lehet ismerős. A színész nemrégiben beszélt arról, milyen érzés volt átvenni a stafétát, és elmondta, hogy bár nem volt annyira közeli az ismeretsége a könyvekkel vagy a sorozattal, de hatalmas rajongója a CD Projekt Red által fejlesztett videojátékoknak. Egy, a Collidernek adott interjúban Hemsworth elmesélte, hogy több mint tíz éve játszotta a The Witcher játékot, és nagyon izgatott volt a karakter megformálásának lehetősége miatt.

Hirdetés

Hemsworth azt is megosztotta, hogy az új szereplőként való belépés egy már jól összeszokott csapatba olyan érzés volt, mint amikor valaki újként kezdi a középiskolát, ahol a többiek már barátok. Bár a helyzet egyedi és kihívásokkal teli volt, a stáb és a többi színész melegen fogadta. Hemsworth elmondta, hogy a karakter iránti szeretete és a fantasy világok iránti rajongása, mint például A Gyűrűk Ura, különösen vonzotta őt a szerephez.

Henry Cavill távozását nyilván nem mindenki fogja megbocsátani, de azért minden bizonnyal akadnak még olyanok, akik kíváncsiak arra, hogyan alakul a sorozat Hemsworth főszereplésével. A színész elkötelezettsége és lelkesedése mindenképp ígéretes. Hemsworth elismerte, hogy a szerep átvétele egyszerre volt ijesztő és izgalmas, különösen egy olyan karakter esetében, aki ekkora rajongói bázissal rendelkezik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)