Hirdetés

Kukázták az Arkham Asylum sorozatot, egyelőre nem bővül a Batman univerzum

|

Több Batman film és sorozat is van csőben, de a Max döntéshozói most elkaszáltak egy évek óta dédelgetett projektet.

Hirdetés

Még 2022 októberében írtunk róla, hogy új showrunnert kapott az Arkham Asylum sorozat, amivel a Robert Pattinson-féle The Batman film univerzumát bővítgette volna a Warner és a DC. Ez pont akkortájt történt, amikor James Gunn és Peter Safran átvették a DCU felett az uralmat, de a jelek szerint azóta sem sikerül még gatyába rázni a projektet.

A sorozatot még 2020-ban jelentették be, és egyébként semmi köze nem lett volna az ikonikus elmegyógyintézethez: a The Batman eseményei előtt játszódó sztori a gothami rendőrkapitányság köré épült volna, és James Gordon is fontos szerephez jutott volna benne. Aztán James Gunn tette rendbe a dolgokat, tőle tudtuk meg, hogy az újragondolt koncepció szerint a sorozat nem is a The Batman film világában, hanem az új filmes univerzumban, a DCU-ban kelhet életre. Most viszont úgy tűnik, hogy sehol, legalábbis egyelőre.

Hirdetés

A projektet bezárták egy ládába, azt betették egy nagy páncélszekrénybe, a kulcsot pedig elhajították, úgyhogy kénytelenek vagyunk könnyes búcsút venni tőle. Legalábbis az eddig elképzelt formájában egészen biztosan nem valósul meg, aztán majd meglátjuk.

Nyugi, Colin Farrell főszereplésével továbbra is készül a Pingvin, ami szeptemberben debütálhat a Maxon, illetve 2026. októberében a The Batman második része is mozikba kerülhet. Csak hogy biztosan ne tudjuk követni, ki-kivel van, a DCU kánon részeként már készül a Batman: The Brave and the Bold. Egészen elképesztő, hogy az egységes univerzum megteremésének kihívását képtelenek megugrani a Warnernél.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)