Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz a God of War tévésorozat új showrunnere

|

Az Amazon Prime Video és a Sony Pictures adaptációjának fejlesztését gyakorlatilag újrakezdik a nulláról.

Hirdetés

Sokan fogadták kitörő lelkesedéssel, amikor kiderült, hogy a God of War is csatlakozik azon videojátékok egyre bővülő sorához, amiket sorozat vagy film formájában feldolgoznak. Az eredeti bejelentés szerint a Sony Pictures és az Amazon Prime Video közös projektje a 2018-as God of War játék alapján készült volna, így a skandináv mitológiában merült volna el, az adaptáció élére pedig Rafe Judkins-t (Az Idő Kereke, Uncharted) választották showrunnernek, míg a Sony Santa Monica kreatív igazgatója, Cory Barlog executive producerként vett részt a munkában. 

Több nagy oldal - köztük a Deadline és az amerikai IGN - nemrég azonban arról számolt be, hogy gyakorlatilag a nulláról kezdik újra a tévésorozat tervezését, mivel távozott Rafe Judkins showrunner, valamint Hawk Ostby és Mark Fergus producerek is, és egy teljesen új írócsapatot szerződtetnek. 

Hirdetés

A Deadline már tudni véli, hogy ki fogja vezetni ezt az új kreatív csapatot shworunnerként, íróként és executive producerként. A választás állítólag Ronald D. Moore-ra esett, aki az elmúlt években ugyanilyen poziciókat töltött be olyan sikeres sorozatoknál, mint a Star Trek: Az új nemzedék, a Star Trek: Deep Space Nine, a Battlestar Galactica, a Caprica, az Outlander és a For All Mankind. A God of War adaptációja lesz az első nagy és új projekt Moore számára, mióta júniusban visszatért a Sony TV-hez egy vadonatúj, többéves átfogó szerződéssel. 

Ronald D. Moore
Ronald D. Moore

Egyelőre nem tudni, hogy a kreatív irány hogyan változott, és marad-e skandináv mitológia, de Cory Barlog maradt executive producerként Jeff Ketcham mellett a Santa Monica Studiótól, amiképpen Asad Qizilbash és Carter Swan a PlayStation Productions részéről, valamint Hermen Hulst és a Vertigo Roy Lee a Sony Interactive Entertainmenttől. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)