Hirdetés

Képek érkeztek a The Last of Us 2. évadának forgatásáról, amiken Ellie új tetkója is látszik

|

Vannak, akik szerint ezt rossz helyre festették, és még a mérete sem megfelelő.

Hirdetés

Javában zajlik a The Last of Us 2. évadának forgatása, ami várhatóan a The Last of Us Part II első felét dolgozza majd fel - de az is lehet, hogy még ennél is kevesebbet, ha Druckmannék valóban még több szezonra húzzák szét a sztori elmesélését. Már csak azért is ki kell tartani, mert évekre lehet a következő játék, és fura lenne, ha a sorozat beelőzné; biztos, hogy ezt a Sony sem akarja.

Akik játszottak a 2020-ban megjelent epizóddal, tudják, hogy rengeteg új szereplő lép színre, Ellie pedig egy menő tetoválással fedi el a karján lévő harapást. A forgatáson lőtt fotók mindkettőből mutatnak egy keveset.

Hirdetés

Nézzük előbb a tetoválást, ami az X-en kavart némi port, mivel a képek alapján kisebbnek látszik, mint a játékban, és kérdéses, tényleg eltakarja-e a sebet. Két távolról lőtt, gyenge minőségű fotó alapján azért még nem vonnánk le messzemenő következtetéseket.

Néhányan azt is megjegyezték, hogy a szereplők kiengedett haja nem praktikus, mert könnyebben elkaphatja őket egy fertőzött.

Végül pedig íme néhány szerafita, avagy a szektások, akik a játék későbbi részében jutnak szerephez, de a sorozatban már előbb elkezdhetik bevezetni őket.

A The Last of Us 2. évada várhatóan 2025 elején debütál majd a Maxon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)