Hirdetés

Keanu Reeves, Kevin Hart és Arnold Schwarzenegger is játszik majd a Secret Level sorozatban

|

A színészek hangjukat, néhányan külsejüket is adják videojátékos karaktereknek.

Hirdetés

Az év egyik legjobban várt sorozata a Secret Level, az Amazon antológiája, melyben olyan játékok rövid adaptációit láthatjuk, amikből önálló film, sorozat eddig még nem készült, és nem is valószínű, hogy fog. A tizenöt epizódból álló első évadhoz sikerült nagy neveket megnyerni - az Amazon bejelentette, milyen színészeket szerződtetett, bár azt nem, hogy ők mely epizódokban és kit fognak alakítani.

A sorozatban hallhatjuk majd Arnold Schwarzenegger, Keanu Reeves, Kevin Hart és lánya, Heaven, Temuera Morrison, Ariana Greenblatt, Emily Swallow, Gabriel Luna, Ricky Whittle, Patrick Schwarzenegger, Merle Dandridge, Claudia Doumit, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Clive Standen, Laura Bailey, valamint Michael Beach hangját, és néhányan arcukat is adják majd karaktereikhez.

Hirdetés

A Secret Level az Armored Core, a Concord, a Crossfire, a Dungeons & Dragons, az Exodus, az Honor of Kings, a Mega Man, a New World: Aeternum, a PAC-MAN, számos PlayStation Studios játék, a Sifu, a Spelunky, a The Outer Worlds, az Unreal Tournament, és a Warhammer 40,000 franchise-okat dolgozza fel, ezek közül néhányon a magyar DIGIC Pictures dolgozik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)