Hirdetés

Kamala Harris alelnökjelöltje a Twitchen pörgette a Crazy Taxit

|

A Madden NFL 25-tel is játszotta, de az igazi nosztalgiázás a Crazy Taxival kezdődött el.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy a közelgő amerikai elnökválasztáson az Egyesült Államok jelenlegi alelnöke, Kamala Harris lesz majd Donald Trump ellenfele. Harrisnek értelemszerűen ebben a pozícióban új alelnökjelöltet kellett választania maga mellé, aki nem más lett, mint Tim Walz, Minnesota állam kormányzója. Walz pedig most egy egészen új környezetben mutatta be magát, ugyanis Alexandria Ocasio-Cortez kongresszusi képviselő Twitch-csatornáján vendégeskedett. Ocasio-Cortez számára egyébként messze nem idegen a videojátékok világa, hiszen 2019-ben azzal büszkélkedett, hogy elérte a Silver rangot LoL-ban, 2020-ban pedig Among Us streamekkel ment nagyot.

A két politikus elsősorban a közelgő választásokról beszélgetett, de szántak időt arra is, hogy játsszanak a Madden NFL 25-tel és Walz kedvenc játékával, a legendás Crazy Taxival. Miközben épp a Crazy Taxit indították, Walz megemlítette, hogy bizony ő maga is szerepel a játékban Edward La Barbera modjának köszönhetően.

Hirdetés

Bár elmondása szerint kicsit berozsdásodott, Walz egészen jól teljesített a játékban, az első utasnál jó időt futott, de nem sikerült pontosan megállnia a kijelölt helyen.

"Szörnyű vagyok, nem ismerem az Xbox kontrollerét"

- mondta.

Walz azt is megjegyezte, hogy jobban élvezi a Crazy Taxi kaotikus vezetését, mint a Grand Theft Auto realisztikusabb erőszakát.

"Olyan vagyok, mint egy New York-i taxisofőr: rossz irányba vezetek"

- viccelődött Ocasio-Cortezzel. 

Walz arra buzdította a nézőket, hogy szerezzenek be egy példányt a Crazy Taxiból, ezzel a tanáccsal pedig tényleg nehezen lehetne vitába szállni, igazi klasszikusról van szó. 

A politikus aztán felidézte, hogy anno még egy Dreamcast konzollal együtt akkor vásárolta meg az eredeti játékot, mikor életében először valódi munkája lett, és megkapta első fizetését. Felesége mondjuk így sem igazán helyeselte a dolgot, a konzolt a munkahelyén kellett tartania, párja nem tűrte meg a házban a Dreamcastet. A konzol végül így el is veszett, ennek kapcsán pedig Walz azzal viccelődött, hogy így a republikánusok biztosan azzal vádolják majd meg, sosem volt igazából Dreamcastje.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)