Hirdetés

Jövőre csúszott a Super Mario Bros. film is

|

Egy ideig még nem hallhatjuk Chris Prattet Marioként.

Hirdetés

Számítottunk rá, hogy csak év vége felé fog befutni az Illumination (Gru, Minyonok, A kis kedvencek titkos élete) és a Nintendo közös Super Mario Bros. animációs filmje, de nagyon reméltük, hogy az idei premiert sikerül tartani, hogy az új adaptáció végre elfeledtesse velünk az 1993-ban bemutatott változatot - nem véletlenül került fel a 2022-es videojáték-filmes kívánságlistánkra is a projekt. 

A Nintendo azonban rossz hírrel szolgált: a Super Mario Bros. film idén már biztosan nem kerül a mozikba. Észak-Amerikában 2023. április 7-én mutatják be, Japánban pedig április 28-án, szóval hónapokkal későbbre csúszott a premier.

Hirdetés

A sztoriról egyelőre semmit sem árult el a Nintendo, de a stábot legalább már ismerjük: a rendezést Aaron Horvath és Michael Jelenic (Mad, Tini titánok, harcra fel!) vállalta magára, a forgatókönyvet Matthew Fogel (A LEGO-Kaland 2, Minyonok 2: Gru színre lép) írta, a főbb szerepekben pedig Chris Prattet (Mario), Anya Taylor-Joyt (Peach), Charlie Dayt (Luigi), Keegan-Michael Keyt (Toad), Seth Rogent (Donkey Kong) és Jack Blacket (Bowser) hallgathatjuk. Sőt, cameózni fog Mario eredeti hangja, Charles Martinet is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Mario film elhalasztásának lett még egy következménye a kedvünk elrontásán kívül: a megüresedett helyére, december 23-ára átköltözött a Csizmás, a kandúr folytatása, Az utolsó kívánság, amit eredetileg szeptember végén mutattak volna be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)