Hirdetés

Jelentős mérföldkőhöz érkezett el a Fallout tévésorozat

|

Csak egyetlen széria van, ami még nála is népszerűbb a Prime Video kínálatában.

Hirdetés

A Fallout tévésorozat vitán felül nagy sikert aratott, hiszen nemcsak Emmy-jelöléseket kapott, hanem a Prime Video streaming platformján körülbelül hat hónap alatt az összesített nézőszáma a friss hírek szerint meghaladja a 100 milliót is. Ezt a sorozat hivatalos közösségi média csatornáin jelentették be, ami biztosan növeli a Prime Video, a Kilter Films és a Bethesda bizalmát és persze ezzel együtt az elvárásait is a második évad előtt.

Ez a nézőszám A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi után a második legnagyobb a Prime Video exkluzív műsorai között, ezzel pedig jelentős helyet foglal el a platform kínálatában. A hatalom gyűrűi első évada 2022 vége óta több mint 150 millió nézőt vonzott, de a Fallout gyors növekedése markánsan aláhúzza a sorozat sikerét, különösen az évadok közötti időszakokban​.

Hirdetés

A sorozat sikerének további következményei is vannak: a Fallout játékok eladásai is növekedtek, valamint a Fallout 76 tartalmaira vonatkozó kiadások is emelkedtek, ami mondanunk sem kell, a nagyköltségvetésű videojáték-adaptációk esetében kívánatos eredmény.

A második évadra való készülődés izgalma mellett sokak számára jelenleg a kérdés az, hogy vajon lesznek-e további Fallout spinoffok a Bethesda Game Studios által, hiszen a cég jelenleg a The Elder Scrolls 6-on dolgozik. Ezt egyelőre nyilván senki sem tudja biztos, de Fallout 76-os tartalmak azért minden bizonnyal érkezni fognak a jövőben is. És hát bolond lenne az Xbox és a Bethesda, ha idővel nem állnának neki a következő nagy résznek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)