Hirdetés

Itt a játék, amiben túl sok autóval kell élhetetlenebbé tenned egy várost

|

A Car Park Capital lényege, hogy egy olyan várost árasszunk el kocsikkal, ami addig gyalogos közlekedésre volt berendezkedve.

Hirdetés

A tycoon műfaj kedvelői jól tudják, hogy a hatékony közlekedési rendszer kialakítása a siker egyik fontos komponense, legyen szó szállítmányozásról, vidámparki sorokról, vagy egy város működésének biztosításáról. A Car Park Capital - nem kis iróniával - azokat célozza, akik élnek-halnak a kocsikért, legszívesebben a sarki boltba is azzal mennének, nem pedig azokat, akik élhetőbb, tisztább levegőjű városról álmodnak, ahol jó érzés sétálni, kerékpározni, tömegközlekedni.

Mint az a leírásában is szerepel, a járműipar képviselői arra bérelnek fel minket, játékosokat, hogy növeljük az eladásokat és az üzemanyag-fogyasztást, óriási parkolókat építsünk akár lakótelepek helyén, vegyük rá az embereket minden áron, hogy autóba üljenek, győzzük meg őket táblákkal és más módszerekkel arról, hogy erre nekik szükségük van. A "You <3 Cars", vagy a "Szereted a kocsikat." feliratú óriásplakát például egész jó eszköznek tűnik.

Hirdetés

A retro dizájn mindenhol megjelenik, a grafika mellett az autók külsejében is, de a háttérben dolgozó rendszerek modernebbek: például minden személy egyedi (csak mind kopasz).

Megjelenési dátum még nincs, de érdemes kívánságlistára tenni, hogy lássa a fejlesztő, van rá igény. A maga módján szórakoztatónak tűnik, a RollerCoaster Tycoonon nevelkedő játékosok külön érdekesnek fogják találni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)